Sponsoren

Zoekt jouw bedrijf een plek voor lokale sponsoring in Rijswijk? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

The Differences Events
info@avond4daagse.nl
070-833 0110

The Differences Events verzorgen vanaf 2023 de gehele organisatie van dit evenement. Zij zijn ook in te huren voor alle feesten waar licht, geluid en DJ nodig zijn.

www.thedifferences.nl

Feestgastenboek verhuurt fotobooths voor ieder soort gelegenheid. De fotobooth zal ook aanwezig zijn op alle vier de dagen.

www.feestgastenboek.nl

Bij Feestverhuur kan je terecht als je thuis een feestje geeft maar niet alles in huis hebt hiervoor. Denk hierbij aan tenten, statafels, springkussens, biertaps en nog veel meer. Zij zullen op verschillende dagen ook een springkussens en tenten plaatsen.

www.feestverhuurrijswijk.nl

Iedereen heeft het over inbraakpreventie, veiligheid en vooral over kosten besparen. HADI Beveiliging doet er iets aan en niet nu pas. HADI Beveiliging is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in high-tech beveiliging. Optimale beveiliging is het samenspel van bouwkundige maatregelen en geavanceerde elektronica. VCA gecertificeerd. 

https://www.hadi.nl/